Onze kinderopvang

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we hebben maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Wij zouden niet anders willen, want wij zijn Humankind.
 
Humankind is toonaangevend in Nederland op het gebied van kindontwikkeling. Wat in 1983 begon als kinderopvang, reikt inmiddels veel verder. Ruim 4000 medewerkers zetten hun pedagogische expertise in met hart, hoofd en handen voor de optimale groei en bloei van ieder kind. Onze bijdrage bij Humankind is het versterken van de cirkel rondom het kind. Wij geloven dat als alle betrokken partijen rondom het kind samenwerken, we een ecosysteem creëren voor optimale ontwikkeling: 'It takes a village to raise a child'. Dit vormt de basis voor zijn of haar verdere leven, voor geluk, gezondheid, gedrag en (talent)ontwikkeling.
 
Onze pedagogisch professionals dagen kinderen uit om zelf te proberen, zelf te doen. Ze stimuleren hun zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Zodat kinderen zélf ontdekken wat ze kunnen en wat hun talenten zijn. Dat geeft ze zelfvertrouwen. Bij ons kan en mag veel. Binnen de grenzen van veiligheid. Een kind dat zelf mag ervaren, ontdekken, beslissen en fouten maken, blijft je verbazen! Als vandaag wél kan, wat gisteren nog niet lukte. 
 
Kijk op www.humankind.nl of bel het regiokantoor: 073-7119400 voor het maken van een afspraak voor een rondleiding, om jouw kind direct in te schrijven of voor meer informatie over de kinderopvang.