Oudervereniging

Waarom een oudervereniging?

Naast de reguliere lessen op school, vinden er ook allerlei activiteiten plaats die net zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van onze kinderen en bijdragen aan het plezier dat kinderen, maar ook ouders en leerkrachten beleven aan de school. Deze activiteiten worden op basis van samenwerking met de leerkrachten georganiseerd door vrijwilligers van de oudervereniging. Zij komen regelmatig bij elkaar om de activiteiten te bespreken en de nodige voorbereidingen  te treffen.

Welke activiteiten?

De volgende activiteiten worden door de Oudervereniging door het jaar heen georganiseerd en financieel ondersteund:

  • Sinterklaasfeest
  • Kerstfeest
  • Pasen
  • Schoolreis
  • Verrassingsactiviteit einde schooljaar.

Naast de jaarlijkse ouderbijdrage, vraagt de Oudervereniging regelmatig om hulp bij de verschillende activiteiten. Via de leerkrachten, de klassenmoeders, de nieuwsbrief en per mail hopen we iedere keer een passend beroep op u te kunnen doen.

Lidmaatschap en bestuur

Alle ouders zijn automatisch lid van de Oudervereniging vanaf het moment dat hun (oudste/eerste) kind naar school gaat. De Oudervereniging wordt geleid door een groep enthousiaste vrijwilligers, dit zijn;

Renata Verreijt, Penningmeester

Ramona van Heeswijk

 

Houdt u van organiseren en wilt u graag een actieve(re) rol spelen op de school van uw kind(eren)?
We kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken om ons team te versterken. De ouderraad is momenteel op zoek naar een nieuwe voorzitter. Als u interesse heeft om de OR te versterken dan kunt u een OR-lid aanspreken of een mail sturen naar ouderraad@kcdevlechter.nl  zodat we contact met u op kunnen nemen.